Bedriftsrenn på Saupstad 12.01.11

I går var det bedriftsrenn på Saupstad, skøyting, noe som jeg var så "dum" at jeg ble med på:-)

Utrolig fine forhold, og som vi ser av resultatlisten er Frode Jermstad fra en annen planet, men er også imponert over Sportsbua`s Tord Ali som går styggfort på ski. Selv om jeg selv sprakk som en ballong, var det likevel gledelig å se navn som Espen Eriksen og Robert Mæle godt bak seg på listen, redder mye av kvelden det:-) Neste onsdag er det også skøyterenn på Saupstad, samme tid kl 18, annbefaler alle og møte opp!!

Her kommer ett utdrag fra listen....

Resten av listen sere der på http://langrenn.stbik.no/new/menyer/resultat.php?terminid=252&dato=12.01&sesong=2011&arena=Saupstad

 

 

3 kommentarer

13.01.2011 kl.17:50

Heia Frode :)

Mz

13.01.2011 kl.20:31

Sjekk datoen en gang til ;-)

EspenE

14.01.2011 kl.17:36

Det er godt å se at du sikter deg inn på middelmådige mosjonister som kun er ute for å sosialisere med likesinnede på onsdagene. Jeg og Robert hadde en flott tur i løypene på Saupstad, og hadde flere gode samtaler underveis. Et av temaene vi snakket om mens vi ruslet rolig opp mot vanntanken var om Sportsbuas Terje Ophjem (eller var det Opdahl...) ikke har tatt dette litt vel langt. Men sporty som vi er, tart vi utfordringen fra deg Terje. Både jeg og Robert tenker nå på å kjøpe oss skøyteski til neste gang. Evt fjerne smurningen fra skiene til neste renn. See you there :-)

Skriv en ny kommentar

Norsemanterje

Norsemanterje

42, Trondheim

Navnet mitt er Terje Opheim og jeg er jeg en aktiv mosjonist og på denne bloggen vil jeg dele opplevelser, komme med råd til både trening, bruk av utstyr, smøretips og nyheter.

Kategorier

Arkiv

hits