Hvitserkforedrag på Bua 17 mars

 

EKSPEDISJONSKVELD I TRONDHEIM
Torsdag 17.mars (kl 18.00) arrangeres ekspedisjonskveld på Sportsbua i Trondheim. Drømmer du om å topper i Himalaya eller Øst-Afrika, er dette kvelden du får gode tips og inspirasjon til å realisere reisedrømmene.

Det er ekspedisjonsarrangøren Hvitserk som sender en av sine mest erfarne og bereiste guider til Sportsbua for å holde foredrag og servere nepalesisk te. Enten du vil bli med den erfarne arrangøren på tur med norsk turleder, eller du vil realisere reisedrømmen på egen hånd, bør du legge turen til Sportsbua for å få tips!
Ekspedisjonskvelden har tredelt program; og begynner med foredrag om de to høyeste toppene i Afrika. Deretter blir det foredrag om Everest Basecamp og Annapurna Sanctuary, to av de fineste fjell-/fotturene i Himalaya. Tilslutt blir det foredrag om to høye turmål i Himaalaya; Ama Dablam (av mange omtalt som verdens vakreste fjell) og Cho Oyu (8201 moh)

Torsdag 17. mars (18.00) Ekspedisjonskveld i Trondheim: Foredrag om Kilimanjaro og Mt. Kenya (starter 18.00), Everest BC og Annapurna Sanctuary (starter 19.30) og Cho Oyu og Ama Dablam (starter 21.00). Mellom foredragene serveres nepalesisk te. Foredraget er på Sportsbua i Trondheim

Én kommentar

Elida

08.03.2011 kl.11:49

fin blogg :- D

Skriv en ny kommentar

Norsemanterje

Norsemanterje

42, Trondheim

Navnet mitt er Terje Opheim og jeg er jeg en aktiv mosjonist og på denne bloggen vil jeg dele opplevelser, komme med råd til både trening, bruk av utstyr, smøretips og nyheter.

Kategorier

Arkiv

hits